Prowadzimy działania promocyjne oleju rzepakowego z wykorzystaniem narzędzia natywne video on-line.


17 lutego br. w programie Onet Rano od kuchni Adriana Marecka w rozmowie z Odetą Moro pokazywała widzom jak przygotować ziołowe arancini smażone na oleju rzepakowym oraz cytrynowy majonez na bazie oleju rzepakowego. Obie prowadzące przekazały też szereg informacji o korzystnym wpływie oleju rzepakowego na zdrowie.

Podobne materiały filmowe są publikowane w programach: Haps!, WP Smacznego oraz Reportaż Smaker.pl. Zaplanowano wyświetlenia ok. 1,5 mln razy wszystkich video.

Zachęcamy do obejrzenia materiału Onet Rano od kuchni, a także wyczekiwać publikacji pozostałych programów i zainspirować się do przygotowania pysznych dań z olejem rzepakowym!

Link do materiału: Przepis na ziołowe arancini ze słonecznikiem i cytrynowym majonezem

 

 

Działanie sfinansowano z Funduszu Promocji Roślin Oleistych