Prowadzimy działania promocyjne oleju rzepakowego z wykorzystaniem narzędzia natywne video on-line.
17 lutego br. w programie Onet Rano od kuchni Adriana Marecka w rozmowie z Odetą Moro pokazywała widzom jak przygotować ziołowe arancini smażone na oleju rzepakowym oraz cytrynowy majonez na bazie oleju rzepakowego. Obie prowadzące przekazały też szereg informacji o korzystnym wpływie oleju rzepakowego na zdrowie.
Podobne materiały filmowe są publikowane w programach: Haps!, WP Smacznego oraz Reportaż Smaker.pl. Zaplanowano wyświetlenia ok. 1,5 mln razy wszystkich video.
Zachęcamy do obejrzenia materiału Onet Rano od kuchni, a także wyczekiwać publikacji pozostałych programów i zainspirować się do przygotowania pysznych dań z olejem rzepakowym!
Link do materiału: Przepis na ziołowe arancini ze słonecznikiem i cytrynowym majonezem
Działanie sfinansowano z Funduszu Promocji Roślin Oleistych